Tina Små & Stora Fötter

Hej, tjenare och god morgon. Äntligen är det fredag och det är veckans bästa dag, i alla fall om ni frågar mig. Jag kommer i det här inlägget att ge er en rekommendation på ett företag som vänder sig till alla som behöver uppsöka en fotvårdsklinik i närheten av Vellinge, och det är Tina Små & Stora Fötter. 

Jag har vänt mig till det här företaget när jag behövde en nagelbehandling och då jag bor i Vellinge och är rätt bekväm av mig hade jag ingen lust att resa flera mil till storstan för att få fotvård. Eftersom det var första gången i hela mitt liv som jag behövde fotvård så visste jag inte om det över huvud taget fanns någon fotvårdsklinik i Vellinge med omnejd men det visade sig att det fanns det, nämligen en klinik som heter Tina Små & Stora Fötter. Jag beställde tid till dem och fick komma ett par dagar senare och så fick jag den hjälpen som jag behövde och det behövdes bara en behandling så var problemet med naglarna löst. Jag fick ett så trevligt bemötande när jag kom till dem och kände mig varmt välkomnad. Det här med kundservice visste de verkligen var det var där hos Tina Små & Stora Fötter, och även om jag inte egentligen har något medicinskt behov av fotvård längre så ska jag dit på tisdag i nästa vecka för att unna mig en fot- och underbensmassage. Nu tänkte jag tipsa er om denna fotvårdsklinik i närheten av Vellinge på grund av att det kan finnas någon som läser här i min blogg som behöver fotvård.